Indbetaling

 

Vi tager betaling for nogle af klubbens aktiviteter samt mad og materialer.

 

Betalingen sker på ved at bruge klub betalings kortet, hvor man betaler for mad, materialer og mindre ture (under 200 kr.) Indbetalingen på dette kort er forældrestyret, det er kun forældre og medlemmer over 18 år som kan sætte penge ind. Vejledningen til at indsætte penge på betalingskortet ligger på klubbens hjemmeside.

På større ture og kolonier ( over 200 kr. ) indbetaler man via mobil-pay (858919) HUSK ALTID at skrive fulde navn og hvad det er for en tur/koloni pengene er indsat til, det er også muligt at betale kontant ved disse ture/kolonier, dette sker i klubben.

 

Friplads
netborger.dk kan du - Online - foretage en vejledende beregning af, om du er berettiget til en økonomisk friplads i Bakkens Hjerte.

Medlemmer med friplads har mulighed for at få økonomisk tilskud til aktiviteter og ture med Bakkens Hjerte.

 

Vejledning og Infobrev til betalingskort.

Kære forældre

Det digitale betalingskort er nu lige på trapperne. Det betyder at vi fra 01.01.2019 starter en helt nu indbetalings måde i Bakkens hjerte. Alle medlemmer får deres eget personlige betalingskort, som skal bruges ved alle betaling under 200 kr. Altså madkort og materialekort i et kort.

Der er rigtig mange af klubbens medlemmer som har penge på deres mad/materiale kort nu, disse penge vil blive sendt tilbage til forældrenes nemkonto den 19.12.2018. Derefter kan man IKKE sætte penge ind på de gamle mad og materiale kort mere, da mad og materiale kort ikke eksistere mere i denne form.
Grunden til at vi udbetaler kortene er at, klubbens personale kan ikke både betjene de gamle mad/materiale og det nye betalingskort på samme tid, derfor udgår alle de gamle kort den 19.12.2018.
Der vil være gratis mad den 20 og 21 december så man ikke skal tænke på denne post de 2 dage. 
Men hvis man er igang med at lave julegaver og ikke har betalt inden den 19.12.2018, skal man have kontanter til at betale med.

Mandag, tirsdag og onsdag i uge 51, mellem 17 og 18 kan børn eller voksne, komme op i Bakkens hjerte og hente det nye betaling kort. Vi krydser de medlemmer af som har hentet kortet, så vi har styr på afhentningen. Hvis ikke I når at hente kortet inden onsdag, kan de selvfølgelig hentes i det nye år. Det ville dog være en god ide at afhente kortet inden jul, så I kan nå sætte penge ind i løbet af julen, så kortet er klar til brug i starten af det nye år.

 

Der bliver sendt introbrev og log-in materiale via tabulex og vi ligger også materialet på klubbens hjemme side www.bakkenshjerte.dk .

 

Vejledning

Infobrev
 

Hvis man ikke har modtaget et kort eller er ny i klubben og ikke har fået et kort endnu.

Kan man blive oprette af klubben og derefter skal man som forældre selv gå ind på : https://albertslund.cposonline.dk/ og følge guiden i linker herunder.

Forældre info til Oprettelse