Pige arrangement i UK

PIGEARRANGEMENT I UK:

Mungo Park´s unge kvindelige direktør Anna Malzer ( se DR3´s dokumentar ), kommer på besøg i klubberne tirsdag den 18. aug. kl. 18.00 i Bakkens Hjerte. Her vil hun inspirere og fortælle om sin nyeste forestilling Tatovering.

Herefter byder Bakkens Hjerte på pizza til de fremmødte piger.

Meld gerne tilbage til klubsrg. Christina, hvor mange piger I forventer der vil deltage i dette arrangement. Der må også meget gerne deltage en medarbejder fra klubben.

Vi vil efterfølgende fredag den 4. sept. tage på Forbrændingen og se hendes teaterstykke, hvis det bliver muligt pga COVID 19.

 

Mungo Park og Anna Malzer præsenterer TATOVERING

– En historie om identitetsforvirring og faderløs ungdom i 00’ernes Danmark.

Efter totalt udsolgte sale og topanmeldelser er der næsten kun en måned efter premieren på DE HOVEDLØSE premiere på Mungo Parks nye forestilling, TATOVERING, fredag den 28. februar.

Det er samtidig den første forestilling som Mungo Parks nye 28-årige teaterdirektør Anna Malzer selv både skriver og instruerer.

I TATOVERING tvinges en kvinde i tyverne til at skulle tage afsked med sin far, som hun aldrig har kendt, da han pludselig ligger for døden. Det kaster hende tilbage til nogle skelsættende minder fra hendes faderløse ungdom i 00’erne, hvor hun i sin iver for at udfylde tomrummet, ender ud i nogle situationer der sætter sig dybe spor i hendes endnu spinkle krop.

Forestillingen består af fragmenterede oplevelser der undersøger hvordan det er at vokse op i et maskulint miljø, der mangler konkrete maskuline rollemodeller.

 

 

 

http://bakkenshjerte.dk/PIGEARRANGEMENT-I-UK.pdf